banner
 
  • avem cel mai mic pret
  • livrare in maxim 24 de ore
  • lemne de fag uscate
  • transport Gratis Bucuresti pentru comenzi de 5 paleti
  • taiere Gratis
  • crapare Gratis
  • descarcare Gratis
  • poti sa comanzi online
  • poti sa comanzi telefonic
telefon
Recomanda-ne daca esti multumit de produsele si serviciile noastre
 

Info produse si servicii

Ne ocupam exlusiv cu servicii de furnizare si livrare de lemne pentru foc si brichete din rumegus.

- lemne de foc

- brichete de rumegus

- peleti pentru centrale

- lemn de foc paletizat

- carbuni de foc

- carbuni de gratar

- constructie sobe

Lemne de foc

Avem in oferta lemne de foc ieftine de fag esenta tare, stejar, carpen, salcam, frasin, mesteacan, plop, salcie, artar toate fiind masurate si calculate la pret pe metru cub sau metru ster, taiate - crapate si livrate direct la destinatia cumparatorului contra cost.

Toate produsele comercializate de noi au o putere calorifica mare ele avand un procent de maxim 20 % umezeala fiind bine depozitate si ferite de apa, ploaie si zapada. Toate tipurile de esente distribuite de noi pot fi utilizate cu succes in sobe, centrale, seminee, sau cuptoare de restaurante si pizzerii.

Brichete de rumegus

De asemenea punem la dispozitia cumparatorilor nostri alternativa lemnelor si anume un nou produs inovativ numit bricheta de rumegus.

Aceste brichete mecanice sunt realizate prin compresia rumegusului ramas din fabricile de cherestea si lemn si au un cost mai scazut decat lemnele avand in acelasi timp si o serie de avantaje. Prin aceste avantaje enumeram arderea fara fum si scantei, putere calorica foarte mare degajata de aproximativ 4800 Kcal / Kg, cenusa rezultata din ardere aproximativ 1,5 %, un procent mai mic de umiditate decat lemnele de foc plus protectia mediului inconjurator.

Carbuni de foc sau gratar

Tot in oferta noastra de pe site veti gasi si carbuni de foc si gratar. Acesti carbuni sun rezultati din arderea incompleta a lemnului de fag. Acest produs poate fi utilizat la gratarele de restaurante sau in cuptoarele de pizzerie. De asemenea se pot intrebuinta si in sobe sau centralele termice. Carbunii de gratar sunt singura solutie pentru gratarele de restaurant unde se servesc fripturi, mici sau carnati.

Lemn de foc la paleti

Un alt produs de succes in vanzarile noastre este lemnul paletizat. Acesta se livreaza la cumparator in paleti, gata taiat si crapat. Toate lemnele furnizate de noi sunt uscate si verificate cu aparatul de masurat umiditatea ( umidometru ).

Constructie sobe

Prestam servicii de executie sobe din teracota la preturi minime. Costurile de executie sunt negociabile. Va rugam sa ne telefonati pentru a obtine o oferta de pret.

 
lemne foc
brichete rumegus
 

Va stam la dispozitie prin mail sau telefonic pentru orice comanda de lemne, brichete de rumegus, carbuni de foc si gratar sau pentru asistenta in alegerea produsului perfect in funtie de necesitatile voastre.

 

Acest website are rolul de a promova serviciile prestate si produsele oferite de furnizori. Acest website nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele oferite sau serviciile prestate de furnizori. Orice disputa legate de calitatea produselor sau a serviciilor prestate de furnizori dintre cumparator si prestatori va fi judecata la tribunal de competentele teritoriale.

Copyright @ 2012 www.lemnedefoc.ro